Assalamualaikum................

update ringkas mlm ni. pokok rosemary yg dibeli oleh adik aku di midvalley. klu tgk cooking show kat tv, chef tu main petik je rosemary ni, teringin lak nak try tanam. konon2 bila nak masak, kita pun main petik je la. tp smpi la ni pun tak termasak lagi. tak tahu la apa masalahnya. busy ke.....malasss???? dua2 kot ;)

wangi pokok ni. usik dgn tangan  pun dah melekat bau kat tangan. mcm2 blh buat dgn rosemary ni contohnya rosemary lemon honey chicken mcm kat sini.


Labels: , | edit post
Reactions: 
2 Responses
  1. Orang nak jugak Rosemary yg wangi itu! Hahaha... comel je pokok tu.


  2. Rini Jy Says:

    coke,

    comel sgt smpi aku segan nak kerat nak masak sbb takut tak besar2 pkk tu nnt^^


Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...