Assalamualaikum...............dan selamat malam sume................
lamanya aku tak update blog ni. skang ni keje bizi giler. klu blh kaki naik atas meje mmg dah naik dah^^ dan akibat kebizian aku tu, badan & minda penat sgt. mlm2 cepat sgt ngantuknya. belum jam 10 lagi, aku dah tewas, zzzzzzzzzzzz............

time kasih lah pd geng2 yg sudi berkunjung kat sini w/pun entry yg sama selama 6 hari. wakakaka.......mlm ni tak de benda penting nak update. jadi aku bg entry joint contest tuk give away je la ye. yg bestnya hadiah dia ialah coklat uolls!!!! jom tambahkan kegebuan masing2^^ jom layanzzz.........closing date: 8th July 2010. 

 
Labels: | edit post
Reactions: 
2 Responses
  1. Enis Says:

    dalm kebizian gilerrrrrrrrrrrr ni, if ada tangan mcm sotong bagus gak kan! tapi syukurlah masih ada 2 tangan...

    If dah terlalu stresssssssss sgt, petuanya senang je..buat bodoh seketika!


  2. Rini Jy Says:

    sis,
    mmg dah jadi org bodoh pun^^
    smpi tak tahu nak buat apa dah.


Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...