Assalamualaikum........

masih ada lagi ke yg sudi baca blog ni? bercinta betul nak update. makin lama ditinggalkan makin malas lak jadinya. tiap hari niat nak update walau dengan sekeping gambar tp tak jugak berjaya. arghhh.....malasnya....

entry ni pun ambik masa 3 hari nak siap. hahaha....... gila punya malas :D sebagai entry pemanas enjin, kita mulakan dengan cerita sebulan yang lalu. hahaha....... cerita pun dh basi tp sbb gmbr cantik2 sayang tak letak kat sini. cerita pasal trip ke cameron highland pada 15-16 march yg lalu. kita layan gambar je la ye bg ceria sket blog yg dh bersawang ni :p


















lokasi: lata iskandar dan bharat tea plantation
ok....berakhir part 1, bersambung part 2 plak ye :D


© 2010 - 2014 rinimemories - All Rights Reserved.
Labels: | edit post
Reactions: 

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...