speechless........tiada kata yg mampu diucapkan. hanya mampu menahan segala rasa dalam dada. selain dari rasa kesian dan berdoa, marilah sama2 kita memberi bantuan kewangan untuk meringankan beban rakyat Somalia. moga dengan setiap sen yg kita hulurkan dpt menyelamatkan nyawa anak2 kecil yg baru nak mengenali dunia ni. blh pergi kat laman web Islamic Relief Malaysia (IRM). ambik la kesempatan di bulan ramadan yg mulia ni untuk menambah amal kebajikan.
  
sambil korang tgk video kat atas tu, try imagine, kita yg mewah dgn makanan, berbuka puasa dgn beraneka juadah, kanak2 kat sana nak angkat badan sendiri pun tak larat, hanya menunggu ajal. huaaaaaaa.....tak tahan dah :'(

credit to ben ashaari dan cik mat gebu atas ingatan ni.

WARNING - DO NOT VISIT IRM.ORG.MY ANYMORE! (HIJACKED)
Labels: | edit post
Reactions: 

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...