Apa dah jadi dgn function tuk reply komen kat blog aku ni.
Aku tak leh nak reply komen korang klu guna Mozila.
Bila try IE ok plak.
Mcm2 hal la.

Baru tinggal blog kejap dah de masalah mcm ni.
Bkn tak nak guna IE, tp IE lambat klu compare to Mozila.

Macam mana nak buat ni????
Labels: | edit post
Reactions: 
3 Responses
  1. Enis Says:

    Dia merusuh tu Ni... tuannya dah lama sangat tak menjenguk ke blog!


  2. Adyshariz Says:

    alahai..dulu guna mozila..skrg pakai goggle crome jer..nk ajar pon x reti..hu..huu


  3. Rini Jy Says:

    kak enis, line tenet tenat. hehehe....

    adyshariz, ye la....ni reply guna google chrome la ni. apa masalah mozila ni....


Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...