INI ADALAH STICKY ENTRY TUK CONTEST YE. YG LATEST ENTRY KAT BAWAH NUN HA. HARAP MAKLUM.......





From mzhany


jln2 ke rumah mzhany, nmpk lak contest hijau ni. huhhh....asik berjalan je keje aku kan. abih tu nak wat camne. nak tgk amazing race, bapak aku dah standby baeek punya dpn tb nak tgk wrestling. aku sbg anak mithali, mengalah lah. ngeh..ngeh..ngeh....kena tgk yg kul 12mlm punya.

ok, sambung cite pasal contest hijau ni, sbb hijau adalah favourite colour aku, so, aku joint. cara nak joint, buat satu sticky entry, letak gambar yg ada kaler hijau mcm kat atas tu. tu bkn aku punya ye, tu hanybunny punya contoh.

gmbr yg akan dipertandingkan ialah gmbr yg diambil masa pergi cherating. bkn aku yg pegi. kakak aku dgn family dia yg pegi. gmbr diambil dr bilik diorg kot. blh buat iklan promo gmbr ni. silakan cik mzhany menilai ye.



Labels: | edit post
Reactions: 
3 Responses
  1. ~ Lady ell ~ Says:

    rini,nnt ell try buat n3 ya...tungguuuu..:)


  2. anastasyea Says:

    nak tanya .. hadiahnye apa ye? mana tau akak boleh join sama :D


  3. Rini Jy Says:

    kak, hadiah dia watermark. ok lah tu. lagi pun blh kenal2 dgn geng baru. cpt kak sblm contest tutup 16hb ni.


Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...