Ahad lepas, anak kucing aku nama jollie tu sakit. Lemah je, tak mau makan. Bg susu pun tak mau. Baring je. angkat badan dia, terkulai layu je. Perut dia lak buncit dan keras. Anak buah aku Syafiqah ada kat rumah masa tu, sibuk dia dok tgk anak kucing tu. Kejap2 tgk pastu report dgn aku ckp jollie terbaring lagi smpi satu masa dia kata jollie dah mati sbb bila panggil dia tak gerak. Risau gak aku, takut jd mcm kat anak kucing aku yg dah RIP 2 ekor tu. Apa aku nak bg ubat ni, last2 aku bg nigella beberapa titik dan madu amazing 1 sudu teh(sudu kfc tu). Pastu aku bg d-bless 2 biji. Tawakal je lah apa jadi kat jollie nnt. Kejap lps tu, jollie pi membuang, Ika yg jd pemerhati ni siap kata jollie berak cair. kekeke..... Pastu, mlm aku bg sekali lagi nigella dan amazing sukatan yg sama.




















ape keje la bergulung bwh tu.


Isnin pagi tgk jollie dah ok sket. Nasib baik ada stock nigella dan amazing. Berguna sgt bila emergency.




















Sihat dah......
Labels: | edit post
Reactions: 

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...