assalamualaikum...............

adakah korang menggunakan term "monday blues" atau "black monday" bila tak de mood nak keje? aku guna term "everyday in blues"Smiley
hari2 pun malas kaedahnya. mcm mana tah pagi ni ngantuk tak hilang2Smiley
badan lak sakit2 ekoran dari berjogging sabtu lepas. nmpk sgt dh lama tak exerciseSmiley
sebenarnya nak tepek vc maher zain nyanyi lagu for the rest of my life dalam versi melayu. abis aku kutip sume vc yg ada kat youtubeSmiley
salute la kat dia, tak de pelat langsung. dan lagu ni sungguh sedap uolls. meruntun kalbuSmiley
tapi aku tak leh dengar selalu, bahayerrrSmiley
nnt boleh mendatangkan penyakit kronikSmiley
hahaha......Smiley
jom layanSmiley


yg ni masa wat persembahan kat indonesia


yg ni audio ok sket dan dh siap convert to mp3 dah^^


yg ni lak guna scene dr filem ayat-ayat cinta.

all vc credit to uploader

yehaaa.....menjadi letak smiley kat entry. w/pun leceh la nak copy paste html code tp buatkan kita punya entry lagi menarikSmiley
Labels: | edit post
Reactions: 

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...