dan lagi sekali aku lmbt
lmbt msk blog je, tahu dah lama dah
busy okehh.......

sape peminat k-pop mesti dah beli tiket nak tgk showcase ni
bkn senang nak dpt peluang mcm ni
tambah2 lagi artis ni antara artis tersohor di korea dan asia


sape nak tahu detail lebih lanjut, tgk kat sini


“JYJ NEW ALBUM SHOWCASE TOUR 2010″ IN MALAYSIA

MAIN ORGANIZER/TOUR PROMOTER: REDSTAR PRESENTS
EVENT MANAGED BY: MARCTENSIA

DATE: OCTOBER 17, 2010
VENUE
: STADIUM NEGARA KUALA LUMPUR (INDOOR)
TIME
: 2:00PM -4:00PM
credit to redstar.
~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~:~

tp, honestly, aku lebih suka tgk derang aktif sebagai "DBSK"
sbb aku jatuh cinta dgn derang as BDSK
bkn secara individual
bg aku, bila derang berlima, everything perfect
nyanyian, tarian, harmoni, attitude, sume pun bagus
moga masalah yg melanda dpt diselesaikan dgn baik
dan kekal as DBSK forever
"AlwaysKeepTheFaith"
Labels: | edit post
Reactions: 

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...